• Advertisement

www.supersound.se

Information från våra sponsorer.

www.supersound.se

Inläggav Hyppe » tor 04 aug 2011, 11:38

Supersound.se din privata festleverantör!

Vi på http://www.supersound.se hjälper dig med ljud & ljusanläggning samt discjockeys till just ditt arrangemang i Skaraborg!

Supersound är en kompetent ljud och ljusleverantör som utgår från Falköping.
Hos oss hyr du ljud, ljus och DJ till fest, mässor, möte, konferens, pub, bar, modevisning, technofest, kickoff, bröllop, svensexa, möhippa, företagsevent, liveframträdande, talanläggningar, Projektering.

Vi utför även försäljning och installation av färdiga system. Med andra ord säljer vi, hyr ut, och installerar ljud och ljusutrustning för alla behov.
Supersound förmedlar även Dj's med olika bakgrund allt från nybörjare till våra mest erfarna heltidsarbetande discjockeys som har arbetat runt om i Sverige under 80, 90 och 2000 talet.

Inget arrangemang är för stort eller för litet för oss, vi sammarbetar med ett stort antal Djs och ljud & ljus experter i Skaraborg.

Tanken med de mindre pakten hos oss är att du ska kunna komma ner i pris genom att enkelt transportera, montera och använda utrustningen själv, även om du helt saknar tidigare erfarenhet av ljud eller ljusutrustning. De mindre paketen får man enkelt in i en vanlig personbil!

Skulle du känna dig osäker på att montera paketet eller har problem med transport har ni självklart möjligheten att få hjälp med utkörning, montering, demontering och inhämtning.

Sätt igång och planera den bästa festen någonsin! Mångåriga erfarenhet inom branschen gör att du alltid kan känna dig trygg!

Önskar ni blanda upp kvällen med trubadur, coverband eller dansband så ordnar vi det. Vi har de rätta kontakterna så ni slipper grovjobbet!
Användarvisningsbild
Hyppe
Site Admin
 
Inlägg: 148
Blev medlem: tor 01 apr 2010, 13:50
Ort: Falköping

Återgå till Sponsorer

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst