Sida 1 av 1

Ny firre

InläggPostat: fre 09 sep 2011, 08:16
av bäcks
Var en sväng innom hornbach i gbg och skulle handla lite matrial till bygget här hemma. Vana troget gick jag en sväng förbi deras akvarie avdelning. Skulle inte ha nått bara titta.

Bullskit i den ena baljan simmade en Ct hanne sååå läcker han bröt i en lila ton så självklart fick han åka med hem till mig. :lol:

Var även sugen på att köpa den mycket snygga vita ct honan som simmade där med men tyvärr så var jag tvungen att lugna ner mig då plånboken inte skulle räcka till denna gång :(

Re: Ny firre

InläggPostat: fre 09 sep 2011, 18:04
av Ninjh
har du någon bild på han? :)

Re: Ny firre

InläggPostat: lör 10 sep 2011, 16:36
av JonteL
Kul med en ny kampis! :) Visa gärna bilder på han!

Re: Ny firre

InläggPostat: lör 10 sep 2011, 17:54
av bäcks
Fick inga bra blider. Tittar man på honom spärrar han upp sig fint men när kamran kommer så försvinner han in i växterna :(
Skall göra nya försök om någon dag.

Re: Ny firre

InläggPostat: mån 12 sep 2011, 13:20
av Betta
Sätt en spegel framför honom så kommer han vara så koncentrerad på att spänna upp sig att han kommer skita i kameran ;)

Re: Ny firre

InläggPostat: tis 04 okt 2011, 11:13
av Peckoltia
Min röda (cambodjan) Ct hanne behöver ingen spegel för att fotas, han blir jättearg på kameran :lol: :lol:
Hannen i avataren blir jättearg på mitt finger, den första hannen kan jag ju förstå för han ser förmodlingen sej själv i linsen, men den här hannen kan ju inte se sej själv i mitt finger i alla fall, han blir jättearg och visar upp sej på styva linan direkt :lol: :lol: !!

Jag vill också se din nya hanne :D !!!

Re: Ny firre

InläggPostat: tor 15 dec 2011, 21:50
av Hyppe
Flyttar tråd till "Övrigt om Siamesisk kampfisk"

Re: Ny firre

InläggPostat: tor 04 dec 2014, 21:00
av Tildan kampfisk
Hej jag har skaffat 3 kampfiskar! 1 Hane och 2 honor. Min hane är blå med rött på fenor och tömmar. En av honorna är guldfisk färgad med lite nyans av röd, den andra är helt blå (älskar blått och rött :D )
Min blåa hona har blivit väldigt rund om magen och sönder trasad om fenorna, hon kan nästan inte simma längre ligger bara ner på botten men inte helt utan lutar sig mot ngt :( . Har ett 30L akvarium med lite växter och stenar.
Den guldfärgade honan är bra men den blåa jagar henne :? Hanen jagar alltid den blåa honan och ibland jagar den guldfärgade honan också henne :shock: Alla spärrar upp gälarna åt varandra?! Har haft dom här fiskarna i ungefär 3 veckor. HJÄLP MIG!!!!Tackar för svar :D :D